+36 20 335 8155 info@ibc.co.hu

Email

Ajánlatot kérek, tréningre jelentkezem

kapcsolat

Kérdésem van

Email

info@ibc.co.hu

Székhely

2013 Pomáz, Eötvös utca 16/B

Telefon

+36 20 335 8155

Egyedi fejlesztések

Vezetőkhöz és cégkultúrához illeszkedő tréningek.

Online megoldások

Rövid, hatékony modulokban elsajátítható készségek.

10+ év tapasztalat

Trénereink korábbi vezetői tapasztalata képzéseink alapja.

GYIK

Gyakori kérdések

Látom, hogy elsősorban angol tréningek vannak, tartotok fejlesztéseket magyar nyelven is?

Igen, bizonyos tréningtípusok magyar nyelven is elérhetőek, ezeket jelezzük itt az oldalon az egyes tréningek leírásánál. De ha bizonytalan vagy, keress minket bátran, szívesen válaszolunk kérdésedre akár telefonon, akár emailben.

Csak csoportos képzésekre lehet jelentkezni vagy egyéni tréninget is igénybe lehet venni?

A kommunikáció alapvetően csoportos műfaj, de ha a vezető egyéni fejlesztést igényel, akkor számára kommunikációs coaching vagy mentoring alkalmakat kínálunk.

Hogyan térképezitek fel az igényeket? Mennyi időn belül lehet elindítani egy vállalati képzést?

Nálunk a diagnosztikai szakasz a sarokpontja a fejlesztésnek, ezért nagy hangsúlyt fektetünk rá. Egyeztetünk a résztvevők üzleti vezetőjével, a HR osztállyal, illetve magukkal a résztvevőkkel is, hogy ki mit vár el a fejlesztéstől, milyen igényei vannak és mikor lesz elégedett a képzéssel. Ez jellemzően 1-2 hétig tart, utána indítjuk a képzéseket – általában egy kick-off alkalommal, ahol a résztvevők megismerkednek a trénerrel és a módszertannal, valamint elkezdenek dolgozni az első kihívásukon.

Hogyan méritek a tréningek eredményességét?

Az eredményességet három dimenzióban mérjük a vezetők esetében: 1. készségek fejlődése 2. szemléletváltás mértéke 3. önismeret, tudatosság mértékének növekedése. De még mielőtt a tréning véget érne, a vezető a környezetéből általában már pozitív visszajelzéseket kap a megváltozott kommunikációs stílusára vonatkozóan.

TRÉNINGEK

Vállalati tréning kínálatunk

Leadership Communication Programs

If you want to persuade, inspire, and motivate, learn from us. Our programs are designed for leaders by leaders of business communication. Whether your audience includes stakeholders, employees, or the industry at large, our expert communication training will provide the innovative approach leaders need to move audiences to action.

Communication Skills Training

mini-training series

Learn how to communicate more effectively at work and achieve your goals. These mini-training series are designed to give you both the tools you need to improve your communication skills, and the most successful strategies for using them to your advantage.

Female Leaders Program

8*3 hour program

The program gives female leaders and talents a transformative experience by making a self-exploration from different aspects to define their unique leadership identity that has the potential to influence and motivate others.

Jelentkezz még ma!

Ha üzleti vezetőként szeretnél hitelesen és önazonosan kommunikálni vagy HR vezetőként támogatnád az üzletet és annak vezetőit, keress meg bennünket, hogy feltérképezhessük az egyéni igényeket és az elérendő célokat.

jelentkezem