+36 30 20 35 072 info@ibc.co.hu

Email

Ajánlatot kérek, tréningre jelentkezem

kapcsolat

Kérdésem van

Email

tamasi.andrea@ibc.co.hu
info@ibc.co.hu

Cím

1034 Budapest, Bécsi út 126-128.

Telefon

+36 30 203 50 72

Egyedi fejlesztések

Vezetőkhöz és cégkultúrához illeszkedő tréningek.

Online megoldások

Rövid, hatékony modulokban elsajátítható készségek.

10+ év tapasztalat

Trénereink korábbi vezetői tapasztalata képzéseink alapja.

GYIK

Gyakori kérdések

Látom, hogy elsősorban angol tréningek vannak, tartotok fejlesztéseket magyar nyelven is?

Igen, bizonyos tréningtípusok magyar nyelven is elérhetőek, ezeket jelezzük itt az oldalon az egyes tréningek leírásánál. De ha bizonytalan vagy, keress minket bátran, szívesen válaszolunk kérdésedre akár telefonon, akár emailben.

Csak csoportos képzésekre lehet jelentkezni vagy egyéni tréninget is igénybe lehet venni?

A kommunikáció alapvetően csoportos műfaj, de ha a vezető egyéni fejlesztést igényel, akkor számára kommunikációs coaching vagy mentoring alkalmakat kínálunk.

Hogyan térképezitek fel az igényeket? Mennyi időn belül lehet elindítani egy vállalati képzést?

Nálunk a diagnosztikai szakasz a sarokpontja a fejlesztésnek, ezért nagy hangsúlyt fektetünk rá. Egyeztetünk a résztvevők üzleti vezetőjével, a HR osztállyal, illetve magukkal a résztvevőkkel is, hogy ki mit vár el a fejlesztéstől, milyen igényei vannak és mikor lesz elégedett a képzéssel. Ez jellemzően 1-2 hétig tart, utána indítjuk a képzéseket – általában egy kick-off alkalommal, ahol a résztvevők megismerkednek a trénerrel és a módszertannal, valamint elkezdenek dolgozni az első kihívásukon.

Hogyan méritek a tréningek eredményességét?

Az eredményességet három dimenzióban mérjük a vezetők esetében: 1. készségek fejlődése 2. szemléletváltás mértéke 3. önismeret, tudatosság mértékének növekedése. De még mielőtt a tréning véget érne, a vezető a környezetéből általában már pozitív visszajelzéseket kap a megváltozott kommunikációs stílusára vonatkozóan.

TRÉNINGEK

Vállalati tréning kínálatunk

Találd Meg Angol Nyelvű Vezetői Hangodat!

5*2 órás modulok

Milyen kézzelfogható haszna van, ha egy vezető hitelesen kommunikál angolul a külföldi stakeholderek felé? Valós üzleti eredmények, a vállalathoz érkező projektek és számszerűsíthető bevételnövekedés.

Találd Meg Virtuális Vezetői Hangodat!

3*2 órás modulok

Azonnal alkalmazható technikák és szemléletváltás, mely segít a vezetőknek az online térben összekapcsolni és menedzselni az embereket, hogy távolról is képesek legyenek elérni az elvárt eredményeket.

Találd Meg Női Vezetői Hangodat!

4*2 órás modulok

Segítünk a női vezetőknek fellelni önmagukban a bátorságot és kialakítani azt a meggyőződést, hogy erősebbek, mint a saját félelmeik, melyek hátráltathatják őket vezetői szerepükben.

Jelentkezz még ma!

Ha üzleti vezetőként szeretnél hitelesen és önazonosan kommunikálni vagy HR vezetőként támogatnád az üzletet és annak vezetőit, keress meg bennünket, hogy feltérképezhessük az egyéni igényeket és az elérendő célokat.

jelentkezem