+36 20 335 8155 info@ibc.co.hu

Nyelvi Coaching és Mentoring

Fejleszd a kommunikációdat nyelvi coach vagy mentor segítségével! Egyéni igényekre szabott angol nyelvű fejlesztési folyamataink segítenek elérni szakmai céljaidat, előrébb lépni karrieredben, vagy akár felkészülni nagy horderejű eseményekre.

SKILLS

Milyen készségeid fejlődhetnek a nyelvi coaching és mentoring segítségével?

Önérvényesítés

Az asszertív kommunikáció egyensúlyt teremt a saját szükségleteink kifejezése és mások igényeinek figyelembe vétele között. Ehhez azonban meg kell találnunk a saját, hiteles hangunkat. Ebben segít a nyelvi coaching, lebontva a belső pszichés gátakat.

Nehéz helyzetek kezelése

A feszült, kellemetlen hangulatú beszélgetéseket tovább nehezíthetjük azzal, ha nem tudjuk magunkat megfelelően kifejezi. Személyes erősségeid megismerésével angolul is nyugodtabban és szabatosabban tudsz majd téthelyzetekben érvelni.

Önismeret

A történeteink határoznak meg bennünket. Te milyen történetet mondasz önmagadról önmagadnak? Mennyire támogatóan vagy éppen önkorlátozóan gondolkodsz önmagadról és kommunikálsz a külvilág felé? A nyelvi coaching segítségével fel tudod építeni a kommunikációs önbizalmadat.

Személyes márka kialakítása

Ha tudatos kommunikációval alakítjuk a szakmai márkánkat, építjük a kapcsolatainkat, az komoly erőforrást jelenthet a karrierépítés során. A nyelvi coaching segít megtalálni és megfogalmazni azokat az értékeinket, amiknek segítségével egyediek lehetünk és mások számára is értéket teremthetünk.

Strukturált mondanivaló

Szakértők gyakran esnek abba a hibába, hogy több gondolattal előrébb járnak, mint a hallgatóságuk, vagy azt feltételezik, hogy mindenki számára könnyen érthető a mondanivalójuk. A kommunikációs mentoring segít az üzeneteinket és mondanivalónkat struktúrálni, a hallgatóság igényeihez igazítani.

Mások inspirálása

Hogyan lehet a kommunikációval irányt mutatni? Hogyan lehet egy lehetséges, vágyott jövő felé vinni egy csapatot? A kommunikációs mentoring segítségével megtanulhatod, hogy legyél hatással másokra, hogyan inspirálj és vezess csapatokat a közösen kitűzött célok elérése felé.

Jelentkezz még ma!

Ha szeretnél hitelesen és önazonosan kommunikálni vagy HR vezetőként támogatnád az üzletet és annak vezetőit, keress meg bennünket, hogy feltérképezhessük az egyéni igényeket és az elérendő célokat.

MIÉRT

Miért érdemes minket választani?

Z

Egyéni igényekre szabott képzések

Vezetőkhöz és cégkultúrához illeszkedő, egyedi fejlesztések.

Z

Élményalapú megközelítés

Interaktív, bevonó események, valódi aha-élményekkel.

Z

Azonnal alkalmazható eszközök

Hands-on kommunikációs eszközök – egyedi kihívásokhoz igazítva.

Z

Különleges trénercsapat

Korábbi felsővezetőkből és anyanyelvi trénerekből álló csapat.

MIT

Mit mondanak rólunk?

„Egy éve már, hogy küzdünk a bezártság változó mértékével és az online meetingek sűrűsödő, elvarázsolt erdejével. Ez a kihívás vezetőként, résztvevőként, csapatként is óriási terhet ró ránk, hiszen sokszor lenémított statikus fényképeknek kell meggyőző érvelést prezentálnunk bizonyos témákban. Ahogyan az IBC segít ebben, az igazán kézzelfogható eredményeket és sikereket ad, illetve eszközöket, ötleteket és erőt ahhoz, hogy hogyan éljünk egyéni és kollektív felelősségünkkel: a 21. század kommunikációs lehetőségeinek kiaknázásával. Inspiráló, lendületes és ránk szabott tréningeket kaptunk, s máris várjuk a következő alkalmakat.”

Lipcsei-Fekete Éva

Operations Director – Partner Business EMEA, HOYA Lens Hungary

Vállalatunk menedzsmentje az IBC stratégiai kommunikátor képzési programjában vett részt. Egyértelműen látható, hogy a csapat kommunikációs tudatossága egy magasabb szintre lépett, köszönhetően a számtalan gyakorlási helyzetnek és erős az szakmai-nyelvi tréneri támogatásnak.

Sas Andrea

HR igazgató, Becton Dickinson Hungary

Jelentkezz még ma!

Ha szeretnél hitelesen és önazonosan kommunikálni vagy HR vezetőként támogatnád az üzletet és annak vezetőit, keress meg bennünket, hogy feltérképezhessük az egyéni igényeket és az elérendő célokat.

tréningekjelentkezem