+36 20 335 8155 info@ibc.co.hu

mutasd meg magad!

Online workshop női vezetőknek és szakembereknek

Vállalati képzés olyan szervezetek számára, ahol fontos, hogy a kollégák mentális jóllétét támogassák a jelenlegi, különösen nehéz időszakban, mikor a nők sokszor erejükön felül próbálnak helyt állni otthon és a munkában egyaránt.

miről szól a workshop?

Erősségeink ismerete és tudatos használata alapvetően meghatározza, hogy mennyire tudunk sikeresek lenni munkánkban és karrierünkben. Sokszor azonban csak tapogatódzunk a sötétben. Akár azért, mert mi magunk sem látjuk vagy nem tudjuk jól megfogalmazni, akár azért, mert nem merjük megmutatni a bennünk rejlő különlegességet.

Nőként ez a feladat gyakran még nehezebb egy munkahelyi környezetben.

Láthatóvá válásunk ellen dolgozhat a belénk nevelt szerénység, másrészt tarthatunk attól, hogy erősségeink kinyilvánítását mások öntömjénezésnek vagy önreklámnak tekintik.

Ezen a workshopon közösen dolgozunk azon, hogy másként nézz magadra és meglásd a benned rejlő értékeket. A többiektől kapott visszajelzések segítenek csokorba szedni mindazt, amiben különleges, erős és egyedi vagy.

Sőt, azt is gyakorolhatod, hogyan beszélj úgy önmagadról, hogy tudatosabb benyomást kelts és valóban meg tudd mutatni az értékeidet!

Mire számíthatsz résztvevőként?

3,5 óra énidőre

Minőségi, önmagadra fordított idő, melynek során játékos keretek között találhatsz rá saját hangodra, hogy megerősödve térhess vissza a mindennapokba.

 

támogató közösségre

Biztonságos teret hozunk létre, ahol a nők egymást segítve bontakozhatnak ki, motiválva önmagukat és egymást a pozitív változásra.

 

inspiráló beszélgetésekre

Páros beszélgetésekben kerülhetsz közelebb önmagadhoz és ismerheted meg mások történeteit, melyekből feltöltődve tudsz továbbmenni a saját utadon.

 

miért éri meg a vállalatnak?

megtartás

A női vezetők és szakemberek a pandémia okozta megváltozott működési mód miatt fokozottan ki vannak téve a kiégés veszélyének. A workshop által kínált önreflexiós lehetőségek segítenek új erőforrásokat találni a nőknek önmagukban, valamint útmutatást nyújtanak az esetleges változtatásokhoz.

elköteleződés

Az elköteleződés egyik kulcsa, hogy a munkavállaló úgy érezze, őt személy szerint is értékeli a munkahelye és fontos a vállalat számára, hogy ő egyénileg is jól érezze magát. Ha ehhez támogatást és lehetőségeket is kap, akkor a valódi megbecsülés érzése bizalmat épít a szervezet iránt.

női közösségépítés

Ez a kifejezetten nőknek szóló vállalati workshop kitűnő lehetőség arra, hogy a szervezeten belüli női kapcsolódásokat, network-öt erősítsük és akár új női példaképek is megjelenhessenek. A közös élmény és tapasztalati tanulás pedig erősíti a női közösség összetartását.

facilitátorok

A workshopot Pach Gabi és Tamási Andi vezetik, akik sokéves tréner, coach és facilitátor tapasztalattal rendelkeznek. Otthonosan mozognak az online térben. A személyes interakcióban és a tapasztalati tanulásban hisznek, ezért workshopjaik mindig saját élményű aktív részvételi lehetőséget biztosítanak.

R

Tapasztalt

R

közösségépítő

R

WS facilitátorok

referenciák

Adj lehetőséget a nőknek, hogy megmutassák saját értékeiket másoknak is!

További információkért a résztvevői létszámról és a technikai feltételekről keress bennünket itt:

Telefon

+36 30 203 5072

Email

tamasi.andrea@ibc.co.hu